COCKTAIL BIBLE

Ontdek de kunst van Cocktails!

Uitdaging

In samenwerking met Diageo en Schweppes ontwikkelde DOCK14 een uitgebreide gids die niet alleen producten in de schijnwerpers zet, maar ook dient als een inspirerend en informatief naslagwerk voor de horeca en cocktailliefhebbers. De uitdaging lag in het creëren van een coherent en consistent design dat tegelijkertijd de veelzijdigheid van de dranken en recepten op een dynamische en visueel aantrekkelijke manier presenteert, zonder afbraak te doen aan de professionaliteit van de merken.

Aanpak

We begonnen met een analyse van alle producten en de merkidentiteiten van zowel Diageo als Schweppes. In deze fase zijn ook alle beelden, logo's en benodigde uitingen verzameld. Dit vormde de basis voor het ontwikkelen van een modulair concept dat flexibiliteit biedt en ervoor zorgt dat elke pagina een unieke uitstraling heeft, terwijl het geheel toch een uniforme uitstraling behoudt.

Oplossing

Elke pagina van de in 2 talen uitgewerkte "Cocktail Bible" biedt een uitgebreide uitleg over het recept van een cocktail, inclusief gedetailleerde ingrediëntenlijsten, stap-voor-stap instructies en prachtige fotografie in combinatie met een vleugje digitale magie. Dit heeft gezorgd voor een visueel aantrekkelijke presentatie, maar ook voor een praktisch en gebruiksvriendelijk handboek voor zowel beginnende als ervaren cocktailmakers.

BENIEUWD? BEKIJK HIER DE COCKTAIL BIBLE

Delen

Benieuwd?

Bel 013 - 522 04 00 of
Neem contact op
Almystraat 14
Oisterwijk
T 013 - 522 04 00
E info@dock-14.nl