Services

Design

Creativiteit is ons vertrekpunt bij elk design. Dat maakt logo's, huisstijlen, verpakkingen, websites en campagnes opvallend en onderscheidend. No design, no conception.

Webdesign

Een goede website is snel, overzichtelijk en functioneel, maar moet ook smoelen. DOCK14 stemt functionaliteit, content en creatie optimaal op elkaar af. Standaard voorzien van een open source (gratis) CMS, SEO-advies en met alle wenselijke online opties. 

Betrokken bij communicatie

Communicatie

DOCK14 heeft kennis van zowel interne als externe bedrijfscommunicatie. Beide bieden eigen en unieke kansen om targets te behalen.

Positionering

Een heldere positionering is van levensbelang. Door scherpe keuzes te maken, weten klanten u beter te vinden. DOCK14 voert positioneringstrajecten uit met kennis, kunde én creativiteit.

Identiteit

Mensen maken een merk, identiteit en imago zijn daarbij van groot belang. Wat is de essentie en belofte van uw bedrijf of merk? 

Bewust van marketing

Marketingcommunicatie

De juiste mix van marketinginstrumenten, is voor elk bedrijf verschillend. Reclame kent dan ook vele verschijningsvormen. Met onze roots in het offline tijdperk, kennen we alle mogelijkheden hierin. 

Online Marketing

DOCK14 helpt met het opzetten van uw online strategie (SEO / SEA) en optimaliseren of ontwikkelen van website en social platforms. Snel online vindbaar zijn is immers cruciaal. Waar nodig zetten we accounts opnieuw op en geven we smaak aan online (advertentie)campagnes. 

Benieuwd?

Bel 013 - 522 04 00 of
Neem contact op
Almystraat 14
Oisterwijk
T 013 - 522 04 00
E info@dock-14.nl