Begaan met design

Design

Design zit in onze genen. Creativiteit is het vertrekpunt bij elk ontwerp. Het maakt onze logo's / huisstijlen, verpakkingen, campagnes en concepten opvallend en onderscheidend. No design, no conception.

Webdesign

Websites moeten niet alleen snel, overzichtelijk en functioneel zijn, ze moeten ook smoelen. DOCK14 stemt functionaliteit, content en creatie optimaal op elkaar af. Standaard voorzien van een uitgebreid open source (gratis) CMS, SEO-advies en alle online opties die marco profs wensen. 

Betrokken bij communicatie

Communicatie

DOCK14 treedt op als sparringpartner voor alle interne en externe communicatie. Beide bieden eigen en unieke kansen om doelstellingen te behalen.

Positionering

Een heldere positionering is van levensbelang. Door scherpe keuzes te maken, weten klanten u beter te vinden. DOCK14 voert positioneringstrajecten uit met kennis en kunde.

Identiteit

De ware identiteit van een organisatie, laat zich in de ideale situatie makkelijk raden. Imago is afhankelijk van meerdere factoren. Imago is beinvloedbaar door gerichte communicatie. We vertellen er graag alles over.

Bewust van marketing

Marketingcommunicatie

De juiste mix van marketinginstrumenten, is voor elk bedrijf verschillend. Reclame kent dan ook vele verschijningsvormen. Met onze roots in het offline tijdperk, kennen we alle mogelijkheden hierin. 

Online Marketing

DOCK14 helpt met het opzetten van uw online strategie (SEO / SEA) en optimaliseren of ontwikkelen van website en social platforms. Snel online vindbaar zijn is immers anno 2021 cruciaal. Waar nodig zetten we accounts opnieuw op en ontwerpen en onderhouden we online advertentiecampagnes. 

Benieuwd?

Bel 013 - 522 04 00
of
Mail
Almystraat 14
Oisterwijk
T 013 - 522 04 00
E info@dock-14.nl